top of page

Info till dig som är intresserad av att

ingå i Hantverksteamet

Om du är intresserad av att ingå i Hantverksteamet, och börja sälja hantverk i denna webbutik, ska du börja med att skicka in den intresseanmälan som finns längst ner på denna sida. 
Det är viktigt att dina hantverk och produkter går i linje med de värderingar som ligger till grund för Aggis hantverk. Jag ser gärna att du i största möjliga mån använder dig av naturliga och icke-syntetiska material som valts medvetet utifrån en hållbarhetstanke. Det är önskvärt att du gör medvetna val i din tillverkning och värdesätter att så många beståndsdelar som möjligt i ditt verk är miljövänliga. Dina hantverk ska passa in under parollen "naturnära och hållbar design". 
Det hållbara samhället handlar om mer än bara miljön. Det handlar också om att vi som människor ska kunna leva så att vi mår bra, både fysiskt och psykiskt. Det är därför också viktigt för mig att du gör dina hantverk för att det gör dig glad och att du känner en positiv tillfredställelse av att jobba med händerna. 
Efter att jag fått din intresseanmälan kommer jag att kontakta dig och ge dig mer detaljerad info om upplägget.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att gå med i hantverksteamet, och sälja dina hantverk via denna webbutik, ska du börja med att fylla i kontaktformuläret här nedan. 

När jag har fått ditt meddelande kommer jag att kontakta dig. 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page