top of page

Välkommen till

Vit bakgrund.png

Vad roligt att du har hittat hit! Detta är en lite annorlunda butik från det du kanske är van vid. Det mesta som säljs i denna butik tillverkar jag först då du lägger in en beställning, så du får inte ha bråttom när du handlar här. Det kallas långsam konsumtion och bara det som efterfrågas produceras. I denna butik hittar du heminredning, saker till barnen, stickade klädesplagg och mycket mer. Med naturnära och hållbara material skapar jag, utifrån egen design och formgivning, saker som är vackra, praktiska, hållbara och gjorda med stor kärlek och omsorg. Jag vill inspirera till en hållbar livsstil och många av mina hantverk erbjuder dig en möjlighet att konsumera hållbart och miljömedvetet. 

Utöver butiken och hantverket sysslar jag med trädgårdsarbete och ekologisk odling. Jag har lyckas kombinera dessa två världar på ett bra sätt och följer du mig på Instagram kommer du att märka min kombination av skapande, odling och trädgårdsintresse

 

Aggis hantverk består alltså av mycket mer än bara hantverk. Det består av en blandning av hantverk, trädgård, inspiration till eget skapande och hållbar livsstil. 

Aggi.jpg

Personlig illustration gjord av Lieke Von DER Holst

Kopia av Underskrift.png
Tropical Leaves

Min företagsfilosofi

Att skapa och driva ett företag som går i hållbarhetens tecken är självklart för mig. Alla mina materialval är medvetna och ambitionen är alltid att välja det som är naturligt och miljövänligt producerat. Det gäller allt från materialvalet till hantverken, hur jag väljer att tillverka mina hantverk, vad jag väljer att vara återförsäljare av, vad jag tillverkar mina vykort/tygettiketter av och vad jag väljer att skicka dina beställningar i. 

 

Det mesta du hittar i min butik tillverkar jag själv när du lägger in en beställning. På så vis produceras bara det som efterfrågas. Jag tillverkar allt i min hemmiljö och varje hantverk görs med stor kärlek och omtanke.

 

Jag vill inspirera till en hållbar livsstil och många av mina hantverk erbjuder dig en möjlighet att konsumera hållbart och miljömedvetet. Din beställning innebär också att du är med och bidrar till en människas möjlighet att få hålla på med det hon älskar och mår bra av. Det är också en viktig aspekt av det hållbara samhälle. 

Du kommer med stor sannolikhet aldrig att se någon REA i denna butik. Jag känner inte att det är förenligt med tanken om hållbar konsumtion. Kanske att jag någon gång kommer att ha ett erbjudande, men då handlar det om att det är någon produkt som jag verkligen tycker att du bör testa och som kan hjälpa dig att ställa om till en hållbar livsstil. 

bottom of page