top of page
akvarell Stain

Hantverksteamet

Det finns så många kreativa och konstnärliga människor där ute! Jag tycker att det vore synd om denna webbutik inte används av fler så därför har jag skapat något som jag kallar HANTVERKSTEAMET.

 

Att ingå i detta team av skapande krafter innebär en möjlighet att få synas och att kunna sälja sina verk. Jag vet att många säljer sina verk via exempelvis Instagram, men då kan detta vara ännu en plattform för försäljning. Att ingå i teamet kan förhoppningsvis också leda till att samarbeten skapas och att nya verk uppstår.

Hantverksteamet ska bestå av människor som skapar utifrån ett hållbarhetstänk, som ställer sig bakom ambitionen att ställa om till ett mer hållbart samhälle. Materialvalen är viktiga och så även tillverkningen. Saker och ting får ta tid och det är viktigt att må bra i sitt skapande.

Abstrakt Färger 6
82806322-15C5-4B0A-A2FF-F17591C282D6.JPG

Eva Allgulander

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Eva bor och verkar på sin gård i Kalv. Hon har en gårdsbutik där hon säljer Ammamossens Gårdsprodukter. Hon har också en webbutik där hon säljer sitt hantverk. Hon stickar, målar, syr, tovar m.m. En allsidig hantverkare som låter sig inspireras av naturen runt gården. Ullen hon använder kommer från hennes egna får. 

logo.png
Målar och borstar

Namn

Olika hantverk material

Namn

  • Pinterest
  • Instagram
Hantverkarna
bottom of page