0

  Välkommen  till 

Aggis hantverk

Vad roligt att du har hittat hit! Detta är en lite annorlunda butik från det du kanske är van vid. Det mesta som säljs i denna butik tillverkar jag först då du lägger in en beställning, så du får inte ha bråttom när du handlar här. Det kallas långsam konsumtion och bara det som efterfrågas produceras.

 

I denna butik hittar du heminredning, saker till barnen, stickade klädesplagg och mycket mer. Med naturnära och hållbara material skapar jag, utifrån min egen design och formgivning, saker som är vackra, praktiska, hållbara och gjorda med stor kärlek och omsorg.

Jag vill inspirera till en hållbar livsstil och många av mina hantverk erbjuder dig en möjlighet att konsumera hållbart och miljömedvetet. Din beställning innebär också att du är med och bidrar till en människas möjlighet att få hålla på med det hon älskar och mår bra av. Det är också en viktig aspekt av det hållbara samhälle. 

D8552386-679C-4497-8E0A-B5283FA51C34_edi

Om mig

IMG_7971_edited.jpg

Material och tillverkning

Tips och inspiration

Konstnär med penslar

Hantverks-

teamet

Personlig illustration gjord av Lieke van der Vorst 

Liekeland.jpg
Liekeland logga.gif

Hej!

Nu kan du köpa Liekelands illustrationer här! 

Runda trä Tabell
 

Till hemmet

Kopia%20av%20IMG_9186_edited.png
Mormorsfilt_4_edited.png
Hemlagad Naturlig Tvål
IMG_0264_edited.png
EF8788D3-3DBA-442A-9821-1690C9108522.jpg
IMG_4061.jpeg
IMG_4164_edited.jpg
IMG_0472_edited.jpg
 

Till barnen

Årstidsfröknar

 

Till kroppen

I nuläget har jag valt en leverantör av hudvårdsprodukter och det är Malin i Ratans fantastiska och handgjorda ekotvålar.

Tvålarna görs för hand på gammalt hantverksvis i den historiska byn Ratan i Västerbotten. Tvålarna innehåller bara naturliga och rena ingredienser. Alla odlade råvaror är ekologiska.

Tvålarna går att använda till så mycket mer än bara händerna. Det går att använda till att rengöra ansiktet, tvätta håret och kroppen, ha som raktvål och med tvätt-städ-disk kan du rengöra ditt hem och kläder.